Nekategorizirano

SUP deske v različnih cenovnih razredih

Supanje je lahko draga zabava, lahko pa opremo dobimo tudi relativno poceni. Vsekakor se splača pobrskati za dobrimi ponudbami – pogosto zniža ceno za SUP akcija, ki pa seveda ni nujno ugodna za vsakega kupca. Ne gre se zanašati na to, da bo znižana ravno tista oprema, ki jo potrebujemo, bolj varen pristop je ta, da se dobro pozanimamo, kaj nudijo SUP deske v različnih cenovnih razredih in kakšen izdelek pravzaprav iščemo glede na svoje želje in potrebe.

Nizkocenovni sup

Veliko kupcev brska po nižjem cenovnem razredu, saj so deske že tako ali tako precej drage. Tudi nizkocenovni supi dosegajo ceno vsaj nekaj sto evrov, veliko tu ne pomaga niti najboljša SUP akcija. To je najnižja možna investicija, ki jo moramo nameniti za lastno SUP opremo. V tem cenovnem razredu najdemo vsestranske deske za začetnike, od katerih sicer ne moremo pričakovati veliko, a vseeno služijo svojemu namenu. Po ugodni ceni lahko dobimo osnovni napihljiv sup, ki bo omogočil vstop na področje te aktivnosti.

Srednji razred

Za dodatnega stotaka ali dva dobimo napihljiv sup srednjega razreda, ki bo zadovoljil tudi tiste uporabnike, ki se nameravajo supanju redno posvečati. V tem cenovnem razredu lahko najdemo tudi odlične deske, še posebej tiste, katerim ceno zniža SUP akcija. Resni kupci bodo svojo priložnost vsekakor iskali tu, saj z nekaj odstotki popusta v ta cenovni razred padejo tudi deske, ki bi bile sicer zunaj cenovnega okvira.

Cene se tu že gibljejo do 1000 evrov in več, je pa res, da gre pogosto za dokaj bogato založene komplete, ki so spet odlična možnost za ugoden nakup. Vključujejo napihljiv sup, veslo in razno dodatno opremo.

Supi večjih vrednosti

V višjem cenovnem rangu najdemo tekmovalne in akrobatske supe ter druge prilagojene deske. Še vedno je to lahko napihljiv sup, so pa zahtevnejšim uporabnikom na voljo tudi nekatere alternative.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja