Husqvarna Automower 430x
Nekategorizirano

Robotske vrtne kosilnice Husqvarna

Za marsikoga predstavljajo robotske kosilnice nepredstavljiv futuristični koncept, Husqvarna pa to vizijo že več let uspešno prenaša v resničnost. Robotske kosilnice pravzaprav niso nič novega, saj ideja obstaja že desetletja, so se pa šele v zadnjih letih na trgu pojavile uporabne opcije na tem področju. Veliko zaslug za to ima prav Husqvarna, ki je ponudila uporabnikom vrhunske vrtne kosilnice HusqvarnaAutomower. To je serija, ki združuje zbirko robotskih kosilnic s sorodnimi odlikami in mnogimi specifikami, s katerimi posamezni modeli odgovarjajo potrebam širokega spektra uporabnikov.

Robotske kosilnice Husqvarna so na voljo v različnih izvedbah preko širokega cenovnega razpona. V višjem razredu najdemo recimo model Husqvarna Automower 430x, ki bo navdušil še tako zahtevne uporabnike. Gre za kosilnico, ki zmore kar sama redno kositi zelenico do velikosti preko 3000 kvadratnih metrov. Idealno torej za lastnike večjih zelenic, pa tudi za profesionalne uporabnike, ki želijo nekaj svojega dela preložiti na robote. Husqvarna Automower 430x pa se ponaša še z mnogimi drugimi odlikami, ki upravičujejo nakup. Premaguje naklone do 45 stopinj, znajde se na ozkih prehodih, nasploh se dobro orientira tudi na zahtevnem terenu. Gre za mulčersko kosilnico, ki pokošeno travo kot gnojilo sprošča nazaj na površino, kar je posebna prednost tega modela. Piko na i pa dodajo še napredne funkcionalnosti, ki jih ima Husqvarna Automower 430x – točkovno košenje visoke trave, upravljanje preko pametne ure, razne varnostne nastavitve …

Robotske vrtne kosilnice Husqvarna so dobro zastopane tudi v nižjem cenovnem razredu, kjer izstopajo vstopni modeli, na primer Automower 105. Čeprav so tudi te naprave zelo napredne in prav tako učinkovito pokosijo zelenico, so zaradi nekoliko manjše zmogljivosti in omejenega nabora funkcionalnosti bistveno cenejše, s tem pa kot nalašč za manj zahtevne uporabnike, tudi za osebno domačo rabo. Investicija se povrne z odličnimi rezultati, predvsem pa s prihrankom časa in truda!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja